# Gemstone Gymnastics

Class Schedule updated 4/8/24 Current schedule & Pricing @ gemstonegymnastics.com

## Gym & Learn

Co-Ed. Potty Trained - 5yrs 3 Hours

Wed

9:30-12:30

# **Baby Bears**

Co-Ed, 10 Weeks - Walking

30 min

Wed 11:45-12:15 11:30-12:00 Fri

#### **Toddler Bears**

Walking-2yrs, Co-Ed, 45min Mon 9:30, 10:30 Tue 9:30, 10:30, 3:00, 5:30 Wed 9:30, 10:30, 3:30, 5:30 Thu 9:30, 10:30, 5:30 Fri 9:30, 10:30, 3:30 Sat 8:10, 9:30, 10:30, 12:30

## 3 Year Old Gem Bears

Gymnastics, Co-Ed, 45min

9:30, 10:30, 11:30, 3:30, 4:30, 5:30 Mon Tue 10:30, 11:30, 6:00

Wed 9:30, 11:30, 3:30, 4:30, 5:30

Thu 9:30, 10:30, 3:30, 4:30, 5:30

Fri 9:30, 11:30, 2:30, 5:30

Sat 8:30, 9:30, 10:30, 11:30

## 4/5 Year Old Gem Bears

Gymnastics, Co-Ed, 45min

Mon 3:30, 4:00, 4:30, 5:30

Tue 11:30, 3:30, 4:30

Wed 10:30, 3:30, 4:30, 5:30, 6:30

Thu 11:30, 2:30, 3:30, 4:30, 5:30, 6:20

Fri 10:30, 2:30, 3:30, 4:30

Sat 8:30, 10:30, 11:00, 12:30

4/5 Year Old Gem Bears 2

4:00, 5:30 11:30 Tue Thu Fri 5:30 Sat 11:30

#### Ninia Bears

Co-Ed, 4/5, 45min

Mon 9:30, 11:30, 5:00, 5:30 Tue 9:30, 3:30, 5:00

11:30, 4:30 Wed

Thu 2:30, 3:30, 4:30 Fri 3:30, 4:30

Sat 8:30, 9:30, 10:00, 12:00

# Cheer & Tumble Intro

Co-Ed, 5-17, 60 min

All Ages 5+ Ages 5-8 Saturday 12:30 Friday 3:30 Ages 8+ Tuesday 4:30

Gym Gems Intro

Beginner Girls Gymnastics, 5.5-17 60 min or \*90 min Class

3:30\*, 5:00\*, 6:30 Mon 3:30, 4:30, 5:30\* Tue Wed 2:00\*. 6:30 Fri 2:30 8:30, 12:30

# Gym Gems Levels 1-4

Sat

Thu

Sat

Intermediate Girls Gymnastics, 5.5-17, 90 min

Level 1 3:30, 5:00 Mon Tue 5:30 Wed 12:30, 2:00, 3:30, 5:00 3:30, 5:00 Thu Fri 3:30 Sat 9:30, 11:00

#### Gym Gems Level 1 / Level 2 Combo

10:30 Mon Level 2 3:30 Mon Tue 5:30 Wed 2:00, 3:30, 5:00 Thu 3:30, 5:00 Fri 5:30 9:30, 11:00 Sat Level 3 Mon 3:30

> 3:30 11:00

Level 3 / 4 Combo

2 hour classes 3:30, 4:30 Tue Wed 1:30

# Ninja Gym Intro, Level 1 & 2

Co-Ed, 5.5-12 Intro 60 min

Mon 6:30 3:30, 4:30 Tue Wed 6:30 Fri 2:30 Sat 8:30, 12:30

Intro / Level 1 Combo 90 min

5:30 Tue 2:00, 3:30 Wed Level 1 90 min

**Level 2** 90 min 9:30 Sat

Wed 3:30 Level 1 / 2 Combo 90 min Mon Thu

# Tumbling Intro, Level 1-4

Co-Ed, 5.5-17 Intro 60 min 6:30 3:30 Mon Tue Fri 4:30 Sat 12:30 Level 1 / 2 Combo 90 min Wed 2:00

Thu 5:00 Level 2 / 3 Combo 90 min

3:30 **Backhandspring Bootcamp** 

Level 1+ 90 min

Wed 12:30 Flipping Bootcamp

Level 1+ 90 min 3:30 Wed